Jeg trudde vi hadde kommet så mye lenger

 

 

I går fikk jeg en liten aha- opplevelse. Jeg trudde vi hadde kommet så mye lenger med at gravstein ikke var så tabu, og forbudt å vise bilde av. Jeg trudde vi hadde blitt så mye mer prisbevisste at vi ikke ble sure i kommentarfeltet fordi noen velger å dele en gravstein til 50%.

Der tok jeg feil.

I går kokte det i kommentarfeltet på en håndfull grupper. Jeg syntes det er  interessant å se er at for hver negative kommentar kommer det også en person med en positiv en. En person som står opp for oss uten å kjenne oss, eller å ha handlet fra oss. En person som har tatt seg bryet med å finne en gammel artikkel, og søkt seg frem til hvilket firma jeg jobber i for å kunne si at det vi driver med er et godt initiativ.

Jeg blir rørt.

Jeg er overbevist om at de menneskene som spyr kvalme i kommentarfeltet, og syntes det er så forferdelig at vi viser gravstein på facebook er de samme personene som klager over hvor dyrt det er den dagen de trenger en gravstein. Jeg er sikker på at disse menneskene aldri vil se hvordan ting henger sammen hvis de fortsetter den samme tankegangen. For hvis man evner å legge to og to sammen klarer man å se at det er takket være alle menneskene som tør å gi nye bedrifter en sjanse at prisene på gravstein går ned.

Så kjære kunde

Takk for at du har vært prisbevisst. Takk for at du har heiet på oss som skiller oss ut, og har vist oss tillit ved å handle av oss. Takk for at dere heier, deler og anbefaler.

Tusen takk for at dere har hjulpet oss, og andre som oss til å endre prisene på gravstein, og gjort flere bevisste. Det er kanskje fortsatt mye tabu ute å går, men jeg er sikker på at vi kommer litt lenger for hver dag som går.

 

 

— Katrine Smith

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.