i’m blessed

 

 

 

Jeg har gått til psykolog nesten hver eneste uke i 1,5 år. Og jeg skal ærlig si at jeg har lurt på om jeg kommer meg gjennom de 5 ukene han skal ha ferie hver sommer, og tenkt at jeg aldri kommer til å komme meg ut av mørket. Nå er det 2 måneder siden sist jeg hadde en time, og jeg lider absolutt ingen nød. Angsten er roligere, følelsene begynner å komme tilbake, og ikke minst alle minnene jeg hadde fortrengt. Jeg har fått det så mye bedre, og alt fordi jeg turte å strekke ut hånden, og be om hjelp.

Jeg er sikker på at covid19 ikke har gjort det så mye bedre for andre som sliter i en ellers tøff hverdag. Man kjenner kanskje angsten litt sterkere enn før, kanskje er man litt mer deprimert fordi man ikke kan gjøre det man ønsker når man ønsker det.

Enkelte dager sliter jeg selv. Jeg ser ikke en løsning på hvordan vi kan komme oss ut av krisen vi nå er inne i. Jeg er ikke motivert for å stå opp, og jeg syntes det er deprimerende at jeg ikke kan dra innom butikken å glemme håndsprit uten å få dårlig samvittighet. Jeg merker kroppen er litt mer sliten fordi jeg hele tiden må tenke, og kjenner jeg noen symptomer tenker jeg umiddelbart at jeg må i karantene.

Samtidig tenker jeg at jeg er heldig. Jeg er heldig fordi jeg er frisk og ikke trenger å være redd for å bli smittet med covid19. Jeg er heldig fordi jeg kan følge alle mine drømmer, og at jeg har en familie som står stødig rundt meg, og heier på meg. Sist men ikke minst er jeg heldig fordi jeg har en trygg jobb som fortsatt gir meg penger inn på konto hver eneste måned. Før ville jeg tatt alle disse tingene for gitt, men tiden vi har vært inne i har virkelig satt det i perspektiv.

Jeg er uendelig glad for å være norsk,

og jeg er dypt takknemlig for alt jeg har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.